Wendy Verhulst

Ik ben in 2001 afgestudeerd als psycholoog aan de Universiteit van Utrecht. In de jaren daarna heb ik de opleidingen tot GZ-psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt, psychotherapeut, EMDR Practitioner en Senior Schematherapeut afgerond. Ik heb gewerkt op diverse werkplekken, allen binnen de geestelijke gezondheidszorg voor Volwassenen en Ouderen. Tot en met september 2016 heb ik het  werken in onze eigen praktijk gecombineerd met het werk binnen GGZ Westelijk Noord Brabant, alwaar ik ruim 12 jaar in dienst ben geweest. Sinds 1 oktober 2016 werk ik volledig in onze praktijk. Sinds 1 januari 2023 ben ik tevens werkzaam als visiteur voor de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP).

In mijn behandelingen werk voornamelijk met cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Ik heb veel ervaring met het behandelen van angst- en stemmingsklachten, complexe traumagerelateerde problematiek, onverklaarde lichamelijke klachten en persoonlijkheidsproblematiek .
Graag bekijk ik in een persoonlijk gesprek met u welke therapie-vorm het beste bij u en uw klachten past.

 

BIG-registraties

GZ-psycholoog     69061678825

Psychotherapeut 89061678816

Beroepsverenigingen

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT): supervisor

Vereniging EMDR Nederland (VEN): EMDR practitioner

Vereniging voor Schematherapie: Senior Schematherapeut

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP): gevisiteerd in 2022.

 

Carola van Tilburg

Ik ben in 1996 afgestudeerd als psycholoog aan de Rijksuniversiteit Leiden. Daarna heb ik de opleiding tot GZ-psycholoog en psychotherapeut gevolgd aan de RINO Noord-Holland. Sinds 2001 ben ik geregistreerd als psychotherapeut, daarnaast ben ik geregistreerd als supervisor en leertherapeut bij de VGCt en ben ik EMDR practitioner en Senior schematherapeut.
Ik werk met name vanuit de (cognitieve) gedragstherapie, met schematherapie en met EMDR. Ik heb ruime ervaring met het behandelen van trauma, angst- en stemmingsstoornissen, dwang, eetstoornissen en persoonlijkheidsstoornissen.

Ik heb een aantal werkplekken gehad, allen binnen de reguliere GGZ. Op dit moment combineer ik mijn werk binnen de praktijk met werkzaamheden bij GGZ Westelijk Noord Brabant. Daarnaast ben ik bezig met een onderzoekstraject aan de Universiteit Maastricht.
In een persoonlijk gesprek kan ik met u bekijken welke therapievorm het meest aansluit bij uw klachten en uw hulpvraag.

 

BIG-registraties

GZ- psycholoog    09051017725 

Psychotherapeut 29051917716

Beroepsverenigingen

Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie (VGCT): Supervisor

Vereniging EMDR Nederland (VEN): EMDR practitioner

Vereniging voor Schematherapie: Senior Schematherapeut

Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten (LVVP): gevisiteerd in 2023.