Contact

Praktijkadres

 

Dreef 2
4751 HT Oud Gastel


Telefoon:

06-83557547 (Wendy Verhulst, aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag)

06-83862701 (Carola van Tilburg, aanwezig maandagavond en vrijdag in de even weken, donderdag in de oneven weken)


Mail: info@pvpnieuwgastel.nl

 

Vanwege onze werkzaamheden zijn wij telefonisch vaak lastig bereikbaar. Wanneer er niet wordt opgenomen, vragen wij u de voicemail in te spreken; wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug. Wanneer u al een vaste behandelaar bij ons heeft, zal deze u terugbellen op de dag dat zij aanwezig is in de praktijk.

 

Bij voorkeur ontvangen wij uw vragen per mail: de mailbox wordt vrijwel dagelijks gelezen.

Wij willen u dringend vragen om geen inhoudelijke, privacy-gevoelige informatie via de algemene mailbox te versturen. Wanneer u uw naam en telefoonnummer vermeldt, zullen wij zo snel als mogelijk contact met u opnemen. 

Wanneer u reeds bij ons in behandeling bent, vragen wij u om mailcontact altijd via het beveiligde PatiëntPortaal te laten verlopen; bij aanvang van uw behandeling ontvangt u daar verdere informatie over. 

 

Tijdens vakanties of andere vormen van langere afwezigheid van één van de behandelaren zal op de hoofdpagina van de website vermeld worden hoe de waarneming in deze periode is geregeld. 

 

In geval van crisis kunt u, wanneer u reeds binnen onze praktijk in behandeling bent, tijdens de openingstijden van de praktijk met ons contact opnemen, of u kunt contact opnemen met uw eigen huisartsenpraktijk. Binnen kantoortijd, maar buiten de openingstijden van de praktijk kunt u contact opnemen met uw eigen huisartsenpraktijk. 's Avonds, 's nachts of in het weekend kunt in geval van crisis contact opnemen met de Huisartsenpost (HAP) in uw regio.